Thursday, September 24, 2009

Project : X-Files

Posting kali ni nak story sket projek aku ngecat rumah sempena aidilfitri...
Aku mula cat sblm posa lg, sorang2 lak tu... mmg penat gile!!
Tapi aku puas hati sbb hasil usaha ku sendiri :)
Anda tengok la sendiri la ye... hihihihihih...........

GAmbar2 sebelum projek bermula...





Ni lak semasa proses ngecat...





Tengah2 ngecat hujan.... projek tergendala sebentar




Ni akunye tenaga buruh percuma heheheheh.... tq abang sbb tolong abah ye....


Ni lak gambar dah siap.... (kire siap la... hehehe)




Itu la serba sket gambo dlm projek x-files aku hehehe...
itu pun pagar aku blum cat, tp lagi 2-3 hari nak raya ari tu aku dah settle kan sume...

Alhamdulillah..... settle!!!

3 comments:

spark said...

pergh...t aku balik aku wat inspection yer..mane tau de defect2 ker kan...hehehe
anyway congratz bro...aku pon slalu kalo nak raye mmg keje aku ler mengecat umah nih

race said...

thanks spark......
tu la dah dok umah sendiri, sume kena wat sendiri la, walopun x pernah wat sblm ni... nak upah org.. paham2 je lah hargenye hehehe....

nnt ko balik tulun inspect dianye konkrit ye hehehehehe

Lynda.CG said...

lawa kaler umah :D