Tuesday, May 19, 2009

Coretan Seperenggan Dua

Dah lama aku x ngepost kat blog aku ni. Ntah le... aku rasa alam maya dah semakin membosankan pulak..... Tapi yg nyata, aku amat2lah sibuk kebelakangan ni.... Ni pun x berapa nak sihat, baru je lepas baik dr demam, tp batuk masih ada lg. Risau kan skrg kan macam2 jenis penyakit berjangkit, tp aku dah gi klinik dan doktor kate ok.. cume tekak je bengkak sikit heheheh... (takut gak beb).

Dan buat my best fren en aiman a.k.a mr spark, gud luck menempuhi alam baru hehehehe..... harap tingkatkan usaha demi mencapai cita2 lu bro :D .... . Lama x ngeteh ngan ko, aku target jumaat ni buleh kot heheheh....











Di zaman2 kegemilangan hehehehehe

8 comments:

TuRf 'n' PoWeR said...

kami dah melahap kat kedai spark last week....ngeh ngeh ngeh.... btw hopefully u cepat recover bro...mau petua ka????takut tak mampu ikut je...wakakakakkaka

race said...

turf :

wa, asik melahap je korang ni..
bile lak nak dilahap?? wakakakakak..

hhmm.. ape petua u nak kasi ni...
petua marang merapu sekeper kepunden ke? hehhehe

pakutekan said...

hahaha....
sini korg bercengkerama ek??
serbuuuuuuuuuu....

Ejoy said...

Ha'ah kan. Alam maya semakin membosankan. But not u. U never failed to amaze me. Die laaa me!!! :))

race said...

paku :
ko nak serbu ape... kami mmg dah sah!!! wakakakakak.....

ejoy:
for u, i always ready my dear .......... hahahahahha...

pakutekan said...

oit...korg sah pe ek??
skandelisme betoi nih...
hahaha...

ngan eja pon ko on gak...
pe kes nih??

ya ampoon..cahboot...

spark said...

hehehe
tengkiu bro
sebulan je lagi ni
herm herm herm
aku akan cari baju Liv olsekul utk ko nanti
hehehe

race said...

spark:
pastikan ori tau.... olsekul best sket xde carlsberg hehehehe