Tuesday, April 7, 2009

Pindah Rumah

Tarikh 5.4.2009, aku berpindah ke rumah baru (rumah terpakai hehehe). Setelah lama menumpang di rumah mertua... akhirnya impian utk memiliki rumah sendiri tercapai jua.

Setelah lebih sebulan basuh, cat, touch-up, renovate... pindah juga aku ye hehehehe.
Barang2 kecil aku dah angkut pakai kereta. Yg besar2 cam almari, sofa sume je pakai lori.
2 trip gak la lori 1 tan.

Sampai hari ni (7.4.09) x abih lg aku mengemas. Penat gile woo.... siap EL lg semalam heheheh.
Yang boring nye... tv, astro sume x setup lg.. bosan nye!!!

7 comments:

spark said...

tahniah en race kerana da berjaya pindah umah
umah mu, umah isteri mu jua..hahaha

race said...

thanks bro... :)
lain macam je ayat last tu hahahaha

afzai said...

umah mu,umah isteri mu jua..menarik ayat ni.hehe

Lynda said...

mmg boleh dibayangkan penatnya mengemas umh tuh ... sedangkan lynda umh bujang pun dkt sminggu br abes kemas apatah lg umh pasangan berkahwin .. :D

race said...

penat x dpt digambarkan loo hehehhe

damasuk minggu ke 2 ni pun masih x settle huhuhu

AkuBudakTaWoW said...

tahniah jgak dari aku sebb yb telah berjaya pindah ke alam baru, dunia baru,kawasan baru,area baru & umah baru.. hehehh ;))

aku pun suka ayat2 spark tu..
quote:
umah mu, umah isteri mu jua..hahaha

bila nak up gambo2 umah baru tu yb?
x sabo kita nak mengomel lagi nih..hehe..

mariani masdar said...

ris, kemaskan umah aku skali leh..