Friday, May 22, 2009

Coretan Penghujung Minggu

Jumaat tiba lg... bermakna esok cutiiiiiiiiii!!! huhuhuuhu....

Penat ni, sengal2 badan dan otot. Mlm td ada frenly game antara kakitangan pengurusan lwn kakitangan sokongan tempat kerja aku. Mmg menyeronokkan!!
Aku wakil sokongan la kan... sbb kerani cabuk je kan hehehhe...
Pengurusan usah cite la, siap guna kuasa veto tuk dptkan sponsor jersi baru. Tp xpe, jersi tu dpt kat kami gak nanti yg men utk PERNAMAnye football team hehehehe...

Bertempat di stadium bola Setia Eco Park.
Keputusan 2-2. Satu keputusan yg boleh memuaskan hati semua pihak :D
Tim sokongan ngam2 ada 11 org masa kick off, sbb ada player sesat cari tempat.
So main mula2 mmg kelam kabut teramat!!
Tapi apa2 hal pun, di harap perlawanan ini dpt mengeratkan silatulrahim antara semua kakitangan... walopun nampak cam pengurusan memandang rendah kat kami yg kakitangan sokongan ni.. maybe sbb kami x berpelajaran kot ehhehehehe....

1 comments:

TuRf 'n' PoWeR said...

wahhh ada macam tuh plak erk..mengutamakan status quo plak erk....u jentik jer perut diaorang tuh...biar kasik sedar skit...pengurusan ker...sokongan ker...sama jer....wakakakka..